Να στείλετε μήνυμα

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΕΩΝ

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Hebei Vinstar Wire Mesh Products Co., Ltd.

Hebei Vinstar Wire Mesh Products Co., Ltd.

1 2 3 4
Hebei Vinstar Wire Mesh Products Co., Ltd. Hebei Vinstar Wire Mesh Products Co., Ltd. Hebei Vinstar Wire Mesh Products Co., Ltd. Hebei Vinstar Wire Mesh Products Co., Ltd.
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : VINSTAR
Αριθμός Υπαλλήλων : >100
Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-8000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2015
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Co. προϊόντων πλέγματος καλωδίων Vinstar Hebei, ΕΠΕ. Από την ίδρυσή του, έχει αυξηθεί από την κατασκευή των υφαμένων προϊόντων πλέγματος καλωδίων στην ύπαρξη πρωτοπόρος στην αγορά στην κατασκευή πάνω από 100 προδιαγραφών υφαμένου του ανοξείδωτο πλέγματος καλωδίων (ύφασμα) και υφαμένων των ορείχαλκος προϊόντων πλέγματος καλωδίων. Η επιχείρηση βρίσκεται στο νομό Anping, γνωστό ως hometown του πλέγματος καλωδίων, απολαμβάνοντας την κατάλληλη μεταφορά.

Τα προϊόντα εργοστασίων μας κυρίως: Πλέγμα καλωδίων ανοξείδωτου, ενωμένο στενά ανοξείδωτο πλέγμα, εποξικό ντυμένο πλέγμα καλωδίων, πλέγμα χαλύβδινων συρμάτων χαμηλού άνθρακα, πλέγμα καλωδίων του Cooper, πλέγμα καλωδίων για το φίλτρο, προϊόντα κ.λπ.

Αυτά τα προϊόντα χρησιμοποιούνται κυρίως στο πετρέλαιο, τη χημική ουσία, την κατασκευή, το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν, την ιατρική, τον εναέριο χώρο, την αεροδιαστημική, σαφή εθνική οδό, το σιδηρόδρομο, την περίφραξη κήπων, την αναπαραγωγή και τη μεταλλουργία.

Θα χτίσουμε και θα αναπτύξουμε τη σχέση συνεργασίας με τους νέους και παλαιούς επιχειρησιακούς φίλους στο εσωτερικό και στο εξωτερικό συνεχώς με την αποστολή μας προσφοράς των προϊόντων που ικανοποιούν ακριβώς τις ανάγκες σας.

Η επιχείρησή μας είναι έχει εισαγάγει τις πρώτης τάξεως μηχανές παραγωγής και έχει υιοθετήσει το ποιοτικό σύστημα ISO9000 με την κατασκευή των προϊόντων πλέγματος καλωδίων. Ο ολοκληρωτικός έλεγχος της υλικών αγοράς, της παραγωγής και της επιθεώρησης έχει εξασφαλίσει την καλή ποιότητα των προϊόντων. Επομένως, τα προϊόντα μας όχι μόνο καλά πωλούνται στην Κίνα, εξαγόμενη επίσης σε πολλές χώρες συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Γερμανίας, της Ιαπωνίας, του Καναδά και της Κορέας.

Ελπίζουμε εγκάρδια να καθιερώσουμε τη φιλική επιχειρησιακή σχέση με τους παγκόσμιους πελάτες. Στείλετε την έρευνά σας τώρα και πάρτε να μάθετε περισσότερους για μας!

Στοιχεία επικοινωνίας
Hebei Vinstar Wire Mesh Products Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Jia

Τηλ.:: 18831871817

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς